Click here to register.

Comments

Search

Invalid Escape Sequence
By resstymanuzon - 10/11/2018 - 1 Replies Hello!

ERROR [+2662] no proto for R in hSet
By Jame - 7/21/2015 - 1 Replies In another comment they mention that it means a triphone in missing from the sample size. I have the 40 samples from the tutorial and 40 more that include the words Rewind and Restart. The other post have an actual triphone where as this seems to just be a phone. This error accors making hmm13. Sorry if my use of terminology is incorrect.

no proto for dh in hset
By angga - 5/31/2014 - 1 Replies ERROR [+2662] FindProtoModel: no proto for k-b+l in hSet

error at the time of training
By ajay - 2/22/2014 - 1 Replies error:-

Several errors on step 6 of HTK_Compile_Model.sh Please help.
By Michael A - 8/17/2013 - 1 Replies Dear VoxForge,

==./HTK_Compile_Model.sh: 203: ./HTK_Compile_Model.sh: let: not found
By thuan - 6/14/2013 - 1 Replies When I run ./HTK_Compile_Model.sh

==./HTK_Compile_Model.sh: 203: ./HTK_Compile_Model.sh: let: not found
By thuan - 6/14/2013 When I run ./HTK_Compile_Model.sh

making hmm13: ERROR [+2662] AssignStructure: cannot find tree for b state 2
By Mark - 10/8/2012 - 1 Replies I need help for this problem...

Stucks at step 7- fixing silencemodels at making hmm4
By thaparallawadinishant - 1/10/2012 - 2 Replies hello all

215: let: not found
By nemozny - 8/30/2011 - 1 Replies If you get "215: let: not found", change in the script the first line to "#!/bin/bash"

step 5, error[+6311], error[+1014]
By jackinx - 8/29/2011 - 2 Replies Hi, I'm Jack Roh in IIT Delhi.

==./HTK_Compile_Model.sh: 215: let: not found
By Jack Roh - 8/29/2011

Error6210
By Giovanni - 11/23/2010 - 1 Replies Hi

untitled
By swbluto - 9/9/2010 Hello, I tried manually following the steps and I kept getting a ...

Another error
By swbluto - 9/9/2010 - 1 Replies The location of the "scripts" folder is slightly confusing that, so I copied and pasted it to both "voxforge/" and "voxforge/auto". After doing that, it resolved the error in step 5 about not finding sample 1 in ../train/wav, and it seems to work correctly until step 13.

script error
By Conrad - 5/22/2010 - 1 Replies All I get is:

Error running HTK_Compile_Model.sh
By 9yards - 7/21/2009 - 4 Replies I am running HTK_Compile_Model.sh and getting the following error message.

error after HTK_Compile_Mode1.sh
By rahulgupta.87 - 5/4/2009 - 11 Replies

HowTo Error - directory acoustic_model_files not being created
By kmaclean - 1/26/2009 See this entry in trac: Ticket #449 - HowTo error

Execution stops at step 5
By colbec - 3/5/2008 - 1 Replies The first time I ran HTK_Compile_Model.sh it stopped at step 5 and complained that it could not find sample1.wav. The message indicated it was looking in a directory one level up, but the Howto calls for the wav files to be stored two levels up in voxforge/train/wav directory. I found that after: mkdir auto/train and mkdir auto/train/wav, copy all sample*.wav files to this new wav directory mkdir auto/train/mfcc then the script ran perfectly to the end. Maybe I missed something, but hope it helps.

STEEP 5 MISSING
By kat_wills - 12/28/2007 - 1 Replies Hi,